ΒΕΝΕΤΙΑ
November 14, 2017
ΡΩΜΗ – ΒΕΝΕΤΙΑ
November 14, 2017

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ & ΒΕΝΕΤΙΑ, ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

 

2 Κορυφαίοι προορισμοί μαζί. Και Τοσκάνη!

ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ με παροχές γκρουπ!


Από 580€
 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Καθημερινά

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης
* Διαμονή 4 βράδια σε επιλεγμένα, ΚΕΝΤΡΙΚΑ  ξενοδοχεία 4*, 2 στην Φλωρεντία και 2 στην Βενετίας 
* Πρωινό σε μπουφέ (4)
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο στην Φλωρεντία 
* Ξενάγηση Φλωρεντίας με επαγγελματία, ελληνόφωνο ξεναγό
* Εκδρομή στην Τοσκάνη, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο, Κιάντι, Μοντεριτζιόνι με δοκιμή τοπικών προιόντων
* Γεύμα στην Τοσκάνη
* Ξενάγηση Βενετίας με επαγγελματία, ελληνόφωνη ξεναγό
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Φλωρεντία – Βενετία
* Μεταφορά με οδηγό μας ξενοδοχείο – αεροδρόμιο στην Bενετία 
* Ασφάλιση αστικής ευθύνης
* Πρόσφατα ενημερωμένο πληροφοριακό υλικό (αξιοθέατα, θεάματα, αγορές, παζάρια, τραττορίες, διασκέδαση)
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24ωρη βάση
* ΦΠΑ

HOTELS 4****:  FLORENCE MH FLORENCE SPA    &   VENICE PLAZA   (ή παρεμφερή)

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Φλωρεντία – Ξενάγηση πόλης
Πτήση, μεταφορά στο ξενοδοχείο και ξενάγηση σε ένα ταξίδι στον χρόνο, στην πόλη – λίκνο της Αναγέννησης με ζωντανά ακόμα τα χνάρια της που εκτίθονται ελεύθερα στους δρόμους και τις πλατείες – ανοικτά μουσεία. Θα ξεναγηθούμε σε μερικά από τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου. Η Bασιλική της Santa Maria del Fiore με την Cupola του Brunelleschi, αρχιτεκτονικό θαύμα της εποχής του. Το Campanile που όποιος αντέξει ν’ ανέβει τα 415 σκαλιά θα αποζημιωθεί από την θέα, το οκταγωνικό Βαπτιστήριο με τις περίτεχνα σκαλισμένες πόρτες του Παραδείσου, το Palazzo Vecchio. Τελειώνουμε με το Ponte Vecchio, την απείρου κάλλους διακοσμημένη με κοσμηματοπωλεία γέφυρα, την μοναδική που οι Γερμανοί κατά την αναχώρηση τους τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ανατίναξαν. Τέλος ξενάγησης και τα εκλεκτής ποιότητας και γραμμής δερμάτινα είδη της πόλης στην διάθεση σας στις μπουτίκ αλλά και στο παζάρι του San Lorenzo. Για το κλείσιμο της μέρας προτείνουμε μία πλούσια γεύση τοσκανικής γαστρονομίας στο περιβάλλον κάποιας τρατορίας με bistecca al la fiorentina, την πρώτη κυρία του κρέατος στην περιοχή, σπάνια αλλαντικά και κόκκινο κρασί chianti από τους γειτονικούς αμπελώνες.

2η ημέρα: Ολοήμερη εκδρομή στην Τοσκάνη, Σιένα – Σαν Τζιμινιάνο – Κιάντι – Μοντεριτζόνι
Μία μέρα αφιερωμένη στην εξερεύνηση των λόφων του Κιάντι, τον αρχαίο δρόμο που συνδέει την Φλωρεντία με την Σιένα. Οι φιδωτοί δρόμοι διαγράφουν όλο και ομορφότερες καμπύλες στον ορίζοντα. Μεθυστικά αρώματα, τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, καταπράσινες κοιλάδες, απόκρυφα αρχοντικά χωριά, θέρετρα με φινέτσα μιάς άλλης εποχής, πύργοι, φρούρια, ελιές και αμπελώνες που τα κρασιά τους σαρώνουν τα διεθνή βραβεία ποιότητας. Στα ατμοσφαιρικά και αμυδρά φωτισμένα δρομάκια θα χαθούμε στην μεσαιωνική ατμόσφαιρα και τις πιό αγνές γεύσεις που έχει να προσφέρει η ιταλική γη. Εντυπωσιασμένοι, θα απογειωθούμε στην μαγική ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού στο θέαμα των 14 πύργων του μεσαιωνικού San Gimignano. Στην ανέγγιχτη από τον χρόνο και τον άνθρωπο, απόλυτα μεσαιωνική Σιένα θα περιπλανηθούμε μέσα από έναν λαβύρινθο στενών πεζόδρομων και θα καταλήξουμε στο Ντουόμο και το σαλόνι της πόλης, το Κάμπο την πλατεία των 9 όπου διεξάγεται το περίφημο Πάλιο. Γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στην Φλωρεντία.

3η ημέρα: Φλωρεντία – Βενετία Ξενάγηση 
Μετά το πρωινό, μετάβαση με το τρένο στην Βενετία. Μετά από μία μαγευτική διαδρομή άφιξη στην Βενετία, συνάντηση με την ελληνόφωνη ξεναγό και ξενάγηση όπου θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι ( μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών. 

4η ημέρα: Βενετία
Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη για μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα, περιπλάνηση στα δαιδαλώδη σοκάκια, νησάκια και γέφυρες που απαρτίζουν την Βενετία και αγορές μουράνο, θεατρικών μασκών, κεραμικών και κοσμημάτων στα μαγαζιά του Rialto. Kαφές και ξεκούραση στα αριστοκρατικά καφέ της πλατείας “του πιο όμορφου σαλονιού του κόσμου”, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Στην συνέχεια προτείνουμε να επισκεφτείτε τα γειτονικά νησάκια Burano και Lido. Διανυκτέρευση

5 ημέρα: Bενετία – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος, το απόγευμα συνάντηση με τον οδηγό μας, μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για την Αθήνα.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 165€, Tοπικός δημοτικός φόρος (4–6€) την ημέρα ο οποίος καταβάλλεται αποκλειστικά στα ξενοδοχεία διαμονής.
Παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις.

Arrivederci!!!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο 2103247747 για να κλείσετε την θέση σας
ή στείλτε mail στο 
info@interitalia.gr