Στην Ρώμη σαν Ντόπιος! Με pizza cooking class από vero Pizzaiolo!!!
10/01/2019
Με το Bernina train, Άλπεις, St Moritz, Μιλάνο & shopping!
14/09/2019

ΜΙΛΑΝΟ – Στην Μέκκα των απανταχού Fashionistas!

 

Από 295€ 

3 ΗΜΕΡΕΣ (Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον διανυκτερεύσεων)


Αναχωρήσεις:
Καθημερινά

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο με απευθείας πτήση με αποσκευή έως 8 κιλά και τσάντα ώμου. 
* Διαμονή σε επιλεγμένο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ξενοδοχείo 
* Πρωινό μπουφέ (2).
1 ημερήσια Εκδρομή στην λίμνη Como.
* Ημερήσια επίσκεψη στο Outlet SERRAVALLE/ McARTHURGLEN για φανταστικές ευκαιρίες αγορών!
*
Αεροπορικά εισιτήρια Μιλάνο – Αθήνα με απευθείας πτήση με αποσκευή έως 8 κιλά και τσάντα ώμου.
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24 ωρη βάση.
* Πληροφοριακό υλικό.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
* Φ.Π.Α.

 

Πτήσεις: Με RYAN & AEGEAN (αναλόγως διαθεσιμότητας)

Τιμή κατ’ άτομο με διαμονή στο ξενοδοχείο  B&B Hotel Central Station, 295€

*** Συνολική επιβάρυνση κατ’ άτομο για διαμονή στο ξενοδοχείο 4* BRUNELLESCHI (στο Ιστορικό κέντρο) 95€ 


Αναλυτικό Πρόγραμμα 3 ήμερου:

Μέρα 1η:   Αθήνα – Μιλάνο… shopping day!!!
Πτήση για τη πρωτεύουσα της επαρχίας της Λομβαρδίας και το σπουδαιότερο εμπορικό κέντρο της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη, μετάβαση εξ’ ιδίων στο ξενοδοχείο σας και τακτοποίηση.
Έτοιμοι για 
εξόρμηση στο εκπτωτικό χωριό SERRAVALLE/ McARTHURGLEN για φανταστικές ευκαιρίες αγορών!
Για μια καλύτερη γνωριμία με την πόλη, μπορείτε να κατευθυνθείτε σε παλάτια και εκκλησίες με θαυμάσια έργα τέχνης, με σημαντικότερα τον καθεδρικό ναό Ντουόμο και το φημισμένο Μέγαρο Όπερας την La Scala. Ακόμη μην ξεχάσετε να επισκευτείτε το εμπορικό κέντρο της πόλης Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή, για μια πρώτη ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων & εν συνεχεία  κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Υπάρχουν όμως και δρόμοι για μικρότερο βαλάντιο, όπως η Via Torino, όπου θα βρείτε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ ή η Largo Carrobbio, με μικρές μπουτίκ για πιο εναλλακτικό ντύσιμο.

Για το βράδυ επιλέξτε να δειπνήσετε σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, ανακαλύπτοντας τη αληθινή νοστιμιά από φρέσκα ζυμαρικά, θαλασσινά, ποικιλία τυριών, αλλαντικών & τρούφας με συνοδεία από ακριβοθώρητα προϊόντα όπως φουαγκρά, dressings & σάλτσες, μαρμελάδες κα.

Μέρα 2η: Εκδρομή στην λίμνη Κόμο 
Πρόγευμα, σύναντηση με το γκρουπ και αναχώρηση για το Κόμο. Ανακαλύψτε την ομώνυμη λίμνη, ανάμεσα στις επιβλητικές χιονισμένες Άλπεις που υψώνονται πάνω από τις ακτές της, σε μικρή απόσταση από το Μιλάνο.  Είναι η τρίτη μεγαλύτερη λίμνη στην Ευρώπη, η οποία περιβάλλεται από εντυπωσιακό αλπικό τοπίο και όμορφα χωριά που φημίζονται για την υψηλής ποιότητας μετάξι. Δίωρη κρουαζιέρα στην λίμνη απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την πανέμορφη Villa d’ Este στο Cernobbio, ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται μέσα σε τροπικούς κήπους. Το ήπιο μεσογειακό κλίμα εξασφαλίζει μια αφθονία από εξωτικά και σπάνια φυτά που ευδοκιμούν όλο το χρόνο. Χρόνος ελεύθερος για παγωτό και ψώνια στο Κόμο. Το απόγευμα επιστροφή στο Μιλάνο.

Μέρα 3η: Μιλάνο – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα της μετάβασης σας στο αεροδρόμιο (εξ’ ιδίων) για τη πτήση της επιστροφής σας στην Ελλάδα.  

 

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 145€, Τοπικός δημοτικός φόρος 4€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 210 3257747 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr