Στην σαγηνευτική λίμνη Κόμο
19/12/2017
Κλείστε το εορταστικό σας Ταξίδι ακριβώς όπως εσείς το θέλετε!
27/09/2019

5 ημέρες ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ & ΤΟΣΚΑΝΗ & ΒΕΝΕΤΙΑ

 

2 Κορυφαίοι προορισμοί μαζί. Και Τοσκάνη!

Αναχώρηση Καθημερινά!


Τιμή κατ’ άτομο σε: δίκλινο 585€, μονόκλινο 745€, παιδικό 555€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βενετία.
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο στην Βενετία.
* Διαμονή 2 βράδια στην Βενετία σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στα ιστορικά κανάλια.
* Πρωινό σε μπουφέ (2)
* Ξενάγηση Βενετίας με ελληνόφωνη ξεναγό.
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Βενετία – Φλωρεντία (διάρκεια διαδρομής 01:50′)
* Διαμονή 2 βράδια στην Φλωρεντία σε  κεντρικό ξενοδοχείο 4*.

* Πρωινό σε μπουφέ (2)
* Εκδρομή στην Τοσκάνη, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο, Κιάντι, Μοντεριτζιόνι με δοκιμή τοπικών προιόντων
* Γεύμα στην Τοσκάνη
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Φλωρεντία – Ρώμη (διάρκεια διαδρομής 01:30′)
* Μεταφορά με οδηγό μας σταθμός τρένων – αεροδρόμιο στην Ρώμη
* Αεροπορικά εισιτήρια Ρώμη – Αθήνα.
* Ασφάλιση αστικής ευθύνης
* Πρόσφατα ενημερωμένο πληροφοριακό υλικό (αξιοθέατα, θεάματα, αγορές, παζάρια, τραττορίες, διασκέδαση)
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24ωρη βάση
* ΦΠΑ

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Βενετία – Ξενάγηση
Πτήση, συνάντηση με τον οδηγό μας στο αεροδρόμιο και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Συνάντηση με την ελληνόφωνη ξεναγό και ξενάγηση όπου θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι (μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών.

2η ημέρα: Βενετία
Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη για μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα, περιπλάνηση στα δαιδαλώδη σοκάκια, νησάκια και γέφυρες που απαρτίζουν την Βενετία και αγορές μουράνο, θεατρικών μασκών, κεραμικών και κοσμημάτων στα μαγαζιά του Rialto. Kαφές και ξεκούραση στα αριστοκρατικά καφέ της πλατείας “του πιο όμορφου σαλονιού του κόσμου”, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Στην συνέχεια προτείνουμε να επισκεφτείτε τα γειτονικά νησάκια Burano και Lido. Διανυκτέρευση

3η ημέρα: Βενετία – Φλωρεντία
Μετά το πρωινό, μετάβαση με το τρένο στην Φλωρεντία. Μετά από μία μαγευτική διαδρομή 2 περίπου ωρών άφιξη στην Φλωρεντία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το οποίο είναι στα 5′ με τα πόδια από τον σταθμό τρένων.
Χρόνος ελεύθερος στην πόλη – λίκνο της Αναγέννησης με τα ζωντανά ακόμα χνάρια της που εκτίθονται ελεύθερα στους δρόμους και τις πλατείες – ανοικτά μουσεία. Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε μερικά από τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου. Η Bασιλική της Santa Maria del Fiore με την Cupola του Brunelleschi, αρχιτεκτονικό θαύμα της εποχής του. Το Campanile που όποιος αντέξει ν’ ανέβει τα 415 σκαλιά θα αποζημιωθεί από την θέα, το οκταγωνικό Βαπτιστήριο με τις περίτεχνα σκαλισμένες πόρτες του Παραδείσου, το Palazzo Vecchio. Θα δείτε το Ponte Vecchio, την απείρου κάλλους διακοσμημένη με κοσμηματοπωλεία γέφυρα, την μοναδική που οι Γερμανοί κατά την αναχώρηση τους τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ανατίναξαν.  Τα εκλεκτής ποιότητας και γραμμής δερμάτινα είδη της πόλης είναι στην διάθεση σας στις μπουτίκ αλλά και στο παζάρι του San Lorenzo. Για το κλείσιμο της μέρας προτείνουμε μία πλούσια γεύση τοσκανικής γαστρονομίας στο περιβάλλον κάποιας τρατορίας με bistecca al la fiorentina, την πρώτη κυρία του κρέατος στην περιοχή, σπάνια αλλαντικά και κόκκινο κρασί chianti από τους γειτονικούς αμπελώνες.

4η ημέρα: Ολοήμερη εκδρομή στην Τοσκάνη, Σιένα – Σαν Τζιμινιάνο – Κιάντι – Μοντεριτζόνι
Μία μέρα αφιερωμένη στην εξερεύνηση των λόφων του Κιάντι, τον αρχαίο δρόμο που συνδέει την Φλωρεντία με την Σιένα. Οι φιδωτοί δρόμοι διαγράφουν όλο και ομορφότερες καμπύλες στον ορίζοντα. Μεθυστικά αρώματα, τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, καταπράσινες κοιλάδες, απόκρυφα αρχοντικά χωριά, θέρετρα με φινέτσα μιάς άλλης εποχής, πύργοι, φρούρια, ελιές και αμπελώνες που τα κρασιά τους σαρώνουν τα διεθνή βραβεία ποιότητας. Στα ατμοσφαιρικά και αμυδρά φωτισμένα δρομάκια θα χαθούμε στην μεσαιωνική ατμόσφαιρα και τις πιό αγνές γεύσεις που έχει να προσφέρει η ιταλική γη. Εντυπωσιασμένοι, θα απογειωθούμε στην μαγική ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού στο θέαμα των 14 πύργων του μεσαιωνικού San Gimignano. Στην ανέγγιχτη από τον χρόνο και τον άνθρωπο, απόλυτα μεσαιωνική Σιένα θα περιπλανηθούμε μέσα από έναν λαβύρινθο στενών πεζόδρομων και θα καταλήξουμε στο Ντουόμο και το σαλόνι της πόλης, το Κάμπο την πλατεία των 9 όπου διεξάγεται το περίφημο Πάλιο. Γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στην Φλωρεντία.

5 ημέρα: Φλωρεντία – Ρώμη – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος, μετάβαση με τρένο στην Ρώμη, συνάντηση με τον οδηγό μας στον σταθμό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση της επιστροφής.

ΠΤΗΣΕΙΣ: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ, Volotea 09:30 – 10:55    &   ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ, Ryan  17:50 – 20:50

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* top central!
VENICE B W Premier Collection CHC (στα Κανάλια) & FLORENCE MH FLORENCE SPA


Σημειώσεις:
Η αναχώρηση 31/12 έχει επιβάρυνση 120€ κατ’ άτομο.

*** Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 165€, Τοπικός δημοτικός φόρος 4-6€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, Check points 30,  παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις.

 

Arrivederci!!!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο 2103247747 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr