Τι Λένε Για Εμάς

Ένα από τα ομορφότερα ταξίδια της ζωής μας στις δύο πιο ρομαντικές πόλεις του κόσμου. Το γραφείο σας πραγματοποίησε το όνειρο μας να ταξιδέψουμε στην ΡΩΜΗ συνδυαστικά με τη ΒΕΝΕΤΙΑ και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μία μαγευτική εμπειρία που θα κρατήσουμε για πάντα στην καρδιά μας. Η σοβαρότητα και οι γνώσεις σε συνδυασμό με τον τεράστιο επαγγελματισμό που κατέχει το γραφείο είναι μερικές από τις αρετές που θα μας κάνουν να το επιλέξουμε ξανά και ξανά. Σας ευχαριστούμε για όλα και κυρίως για την ιδιαίτερη μεταχείριση που μας δείξατε.

MAΡΙΝΑ ΜΠΙΝΙΑΡΗ.

Φανταστική εμπειρία από φανταστικούς ανθρώπους. Ο επαγγελματισμός και ο σεβασμός προς τον πελάτη και τις επιθυμίες του είναι απερίγραπτοι. Διαθέσιμοι συνεχώς να σε εξυπηρετήσουν και να εξασφαλίσουν ένα ονειρικό ταξίδι υψηλών προδιαγραφών. Η ειδίκευση που έχουν στην Ιταλία, θεωρώ ότι τους κατατάσσει σε ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία της Ελλάδας. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα ταξιδέψω το συντομότερο ξανά μαζί τους.

ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ.  

Η δυνατότητα που μας παρείχαν να πραγματοποιήσουμε τον ΓΥΡΟ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΑΤΟΜΙΚΑ με παροχές γκρουπ ήταν η καλύτερη επιλογή που έχουμε κάνει. Ταξίδι στα μέτρα μας με φοβερές ξεναγήσεις στη Ρώμη, τη Φλωρεντία, την Τοσκάνη και τη Βενετία. Όλα πλήρως οργανωμένα χωρίς ακυρώσεις και καθυστερήσεις, κάτι που εξυπηρετεί σίγουρα μία οικογένεια σαν κι εμάς. Ήδη σκεφτόμαστε τον επόμενο μας προορισμό με το InterItalia Tours. Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ.

꙳꙳꙳꙳꙳꙳꙳꙳꙳꙳ Συγχαρητήρια για την υπέροχη οργάνωση και άριστα για την Καταπληκτική εξυπηρέτηση που λάβαμε από το γραφείο σας ! Το ταξίδι που μας οργανώσατε ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! Σας ευχαριστούμε πολύ !

HELEN NICOLAIDES.

Σας ευχαριστούμε για την μοναδική εμπειρία που μας χαρίσατε με το υπέροχο ταξίδι στη Ρώμη που μας οργανωσατε με απόλυτη επιτυχία! Αν και την είχαμε επισκεφτεί και στο παρελθόν το ταξίδι μας μαζί σας Έκανε την Ρώμη να φαντάζει ακόμα πιο μαγευτική! Το πιο αξιόπιστο και εξειδικευμένο ταξιδιωτικό γραφείο για όλη την Ιταλία! Ανυπομονούμε για ακόμα περισσότερες εμπειρίες και εξορμήσεις...!

GEORGE TSAKONIS.