ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ – Ρώμη & Μάλτα μαζί!!!
07/12/2017
Στην Ρώμη σαν Ντόπιος! Με pizza cooking class από vero Pizzaiolo!!!
10/01/2019

4 ημέρες Νάπολη – Σορρέντο – Ποζιτάνο – Αμάλφι – Πομπηία – Βεζούβιος

Τιμή κατ΄άτομο: 795€ + 165€ οι φόροι αεροδρομίων


Λατρεμένη COSTA AMALFITANA… Τοπία που κόβουν την ανάσα, μία από τις ωραιότερες διαδρομές στη Μεσόγειο με πανοραμική θέα, αλληλουχία εντυπωσιακών βράχων πάνω από τη θάλασσα, το Ποζιτάνο, το Αμάλφι και τα μικρά ψαροχώρια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Αθήνα – Νάπολη  
* Μεταφορά αεροδρόμιο Νάπολης – ξενοδοχείο  με οδηγό μας
* Διαμονή 3 βράδια σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην Νάπολη
* Πρωινό σε μπουφέ  (3)
* Eκδρομή στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα (ΣΟΡΡΕΝΤΟ- ΠΟΖΙΤΑΝΟ- ΑΜΑΛΦΙ – ΡΑΒΕΛΟ, μεταφορές, αγγλόφωνος συνοδός)
* Εκδρομή στην Πομπηία και Βεζούβιο
(μεταφορές, αγγλόφωνος συνοδός, είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο, γεύμα pizza & αναψυκτικά)
* Μεταφορά ξενοδοχείο Νάπολης αεροδρόμιο Νάπολης με οδηγό μας 
* Τηλέφωνο επικοινωνίας σε 24ωρη βάση.
* Ενημερωτικό υλικό, TIPS του προορισμού που ανανεώνονται κάθε μήνα (αξιοθέατα, αγορές, τραττορίες, διασκέδαση). 
* Ταξιδιωτική ασφάλεια. 
* ΦΠΑ.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα 

1η ημέρα: Aθήνα – Νάπολη 
Απευθείας πτήση για Νάπολη, συνάντηση με τον οδηγό μας και μετάβαση στο ξενοδοχείο μας, στην καρδιά της πόλης.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεση σας για να χαρείτε την χιλιοτραγουδισμένη πρωτεύουσα της Καμπανίας, με τις απλωμένες μπουγάδες στα καλντερίμια, την πανέμορφη γενέτειρα της θρυλικής Σοφίας Λόρεν πίτσας και της Πίτσας! Δείτε την παραλία, το παλάτι των Ισπανών, το Κάστρο των Ντανζού, τη Στοά του Ουμπέρτου και το μεγαλύτερο θέατρο λυρικής σκηνής Σαν Κάρλο. Βόλτες και ψώνια στη γραφική Βία Τολέδο και για φινάλε της ημέρας προτείνουμε aperitivo σας και ένα αυθεντικό ιταλικό δείπνο στις τραττορίες που θα σας συστήσουμε!

2η ημέρα: Ποζιτάνο – Αμάλφι – Ραβέλο
Ημέρα αφιερωμένη σε διαδρομές που κόβουν την ανάσα! Η πρώτη στάση είναι η πόλη του Αμάλφι. Χάρη στην προνομιακή του θέση πάνω στη θάλασσα, ήταν μια αρχαία Δημοκρατία ισχυρή και ευημερούσα. Στις μέρες μας, η πόλη έχει ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον επιβλητικό καθεδρικό ναό, αφιερωμένο στον Άγιο Ανδρέα, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, στην κορυφή μιας μεγάλης σκάλας που οδηγεί από την κεντρική πλατεία. Μετά την ξενάγηση, όπου θα σας παρουσιάσουμε την ιστορία μιας από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας, θα έχετε ελεύθερο χρόνο για να εξερευνήσετε μόνοι σας το Αμάλφι. Μπορείτε να χαλαρώσετε στην παραλία ή να απολαύσετε μια προαιρετική εκδρομή με σκάφος στα μπλε και τα πράσινα νερά του κόλπου. Η πόλη είναι επίσης παγκοσμίως γνωστή για την παραγωγή του χειροποίητου χαρτιού, στην πραγματικότητα φιλοξενεί επίσης ένα ωραίο Μουσείο Βίβλου, όπου χρησιμοποιείται για την παραγωγή του «Bambagina». Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για να Ravello θα σταματήσουμε σε ένα τυπικό οικογενειακό εστιατόριο στη Σκάλα για προαιρετικό γεύμα.
Τελειώνουμε με το διάσημο και άκρως γραφικό θέρετρο του Ποζιτάνο και τελειώνουμε με το Σορρέντο, γη των γοργόνων και των χρωμάτων. Αυτή η μικρή πόλη της Καμπανίας έχει πάρα πολλά γοητευτικά προσωνύμια. Η πόλη είναι διάσημη για τους παραθαλάσσιους απόκρημνους βράχους της, από τους οποίους μπορείτε να ατενίσετε πέρα από τα καταγάλανα νερά, την Ίσκια, το Κάπρι και τον κόλπο της Νάπολης. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την φανταστική θέα από τους κήπους, να χαθείτε στα γραφικά στενάκια του κέντρου και το απόγευμα επιστροφή στην Νάπολη.

3η ημέρα: Βεζούβιος – Πομπηία – Pizza break
Εκδρομή στην Πομπηία με επίσκεψη στις ανασκαφές όπου ο ξεναγός θα παρουσιάσει τα πιο συναρπαστικά μέρη όπως το Φόρουμ, τα Θερμά Λουτρά, το σπίτι του Vetti και το “Lupanare” που κάηκε από ηφαιστειακή στάχτη και lapilli κατά τη διάρκεια έκρηξη το 79 μ.μ. Μεσημεριανό με πίτσα και ποτά και στην συνέχεια μεταφορά στο Εθνικό Πάρκο του Βεζούβιου, σε υψόμετρο 1000 mt. Ανάβαση πεζοπορικά στην κορυφή του μοναδικού ακόμα ενεργού ηφαιστείου της ηπειρωτικής Ευρώπης. Περπατήστε γύρω από τον κρατήρα στα 1200 mt για να δείτε τον γοητευτικό κόλπο της Νάπολης από την ανατολική στη δυτική πλευρά. Επιστροφή στη Νάπολη το απόγευμα.

4η ημέρα: Νάπολη – Αθήνα
Μετά το πρωινό, μετάβαση με τον οδηγό μας  στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.


Arrivederci!!!

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 165, Τοπικός δημοτικός φόρος 3-4€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις (55€).

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας στον οικονομικό ναύλο στα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία και εξαιρούνται οι περίοδοι εορτών, αργιών και εκθέσεων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα

στο +30 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr