Cave with a View – Ματέρα
24/01/2019
Νάπολη – Κοστιέρα Αμαλφιτάνα – Βεζούβιος
27/03/2019

Ρώμη & Μάλτα ΜΑΖΙ!!!

Τέχνη, κουλτούρα και μεσογειακή γοητεία.

Τιμή κατ’ άτομο 695€


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Αθήνα – Ρώμη.
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο στην Ρώμη

* Διαμονή 2 βράδια στην Ρώμη σε κεντρικό, ξενοδοχείο 4* στην περιοχή της Via Veneto
* Πρωινό σε μπουφέ (2)
* Ελληνόφωνη, περιήγηση πόλης με αυτοκίνητα Mercedes στα βασικά αξιοθέατα και τους λόφους της Ρώμης
* Μεταφορά με οδηγό μας ξενοδοχείο – αεροδρόμιο στην Ρώμη
* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Ρώμη – Mάλτα
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο στην Μάλτα
* Διαμονή 2 βράδια στο Saint Julians στην Μάλτα σε ξενοδοχείο 4* κεντρικό 

* Πρωινό σε μπουφέ (2)
* Φαντασμαγορικό, Οπτικοακουστικό σόου “Malta Experience”
* Μεταφορά ξενοδοχείο – αεροδρόμιο  στην Μάλτα.

* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Μάλτα – Αθήνα
* Tα πιό “φρέσκα” Tips του προορισμού τα οποία ανανεώνονται συνεχώς (δραστηριότητες, αγορές, διασκέδαση, εστιατόρια)
* Τηλέφωνο επικοινωνίας σε 24ωρη βάση.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
* ΦΠΑ.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Ρώμη – Ελληνόφωνο Rome by Night
Πτήση για Ρώμη, άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια με συνοδεία Ρωμαίων οδηγών και τα αυτοκίνητα μας, τελευταία μοντέλα της Mercedes για την καλύτερη ασφάλεια και άνεση σας, Μύηση στην Σαγήνη και τα πιο μαγευτικά μυστικά της Ρώμης!!! Μέρος της διαδρομής που θα ακολουθήσετε, η θέα της φαντασμαγορικής «Αιώνιας Πόλης» πάνω σε έναν από τους λόφους της που θα τυπωθεί για πάντα στο μυαλό σας! Το φινάλε της βραδιάς θα είναι σε γειτονιά με τραττορίες όπου μπορείτε να απολαύσετε το aperitivo σας, να δειπνήσετε και να επιστρέψετε αργότερα στο ξενοδοχείο στα 10’ με τα πόδια.

2η ημέρα: Ρώμη – Ξενάγηση Μουσείων Βατικανού
Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη στην Ρώμη. Δυνατότητα, προαιρετικά (65€), ελληνόφωνης ξενάγησης στην μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, την Βασιλική του Αγ. Πέτρου με την Pieta του Michelangelo, την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς και την επίσημη είσοδο του Βατικανού. Συνεχίζουμε με τα διάσημα σε όλον τον κόσμο μουσεία του Βατικανού όπου θα θαυμάσουμε την Καπέλα Σιστίνα, τις αίθουσες του Ραφαήλ με την Σχολή των Αθηνών, τον Λαοκόντα, τον κορμό του Μπελβεντέρε κ.α. Στην συνέχεια σας προτείνουμε ατομικές βόλτες στην μπαρόκ Πιάτσα Navona με τα εντυπωσιακά σιντριβάνια και τις υπαίθριες αγορές, στο επίτευγμα αρχαίας ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής, το γειτονικό «Πάνθεον» και την τριγύρω περιοχή, διαδρομές που σίγουρα θα γεμίσουν «ατμοσφαιρικά» την μέρα μας. Στις όχθες του γραφικού Τίβερη θα ταξιδέψουμε στην αίσθηση μιας άλλης εποχής, γεμάτης ρομαντισμό και φινέτσα.

3η ημέρα: Ρώμη – Μάλτα
Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης και πτήση για την καρδιά της Μεσογείου! Άφιξη στο ειδυλιακό νησί της Μάλτας, μεταφορά στο παραθαλάσσιο θέρετρο St Julians και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Οι πιό γραφικοί κολπίσκοι και ο παλμός της νυχτερινής ζωής του νησιού, έξω από το ξενοδοχείο μας! Σε απόσταση αναπνοής και το Casino Dragonara.

4η ημέρα: Bαλλέτα – Μεδίνα
Στο νοτιότερο άκρο της πόλης των ιπποτών, στο πιό εντυπωσιακό φρούριο της Μεσογείου, θα απολαύσουμε το οπτικοακουστικό σόου “Malta Experience” στα ελληνικά όπου σε 50′ θα ζήσουμε την πλούσια και πολυτάραχη ιστορία 7000 ετών της Μάλτας. Από τους κήπους Μπαράκα θα θαυμάσουμε μία θέα που αναμφίβολα “κόβει την ανάσα”. Το Μεγάλο λιμάνι και οι 3 πόλεις όπου η σύγχυση για το που αρχίζει η στεριά και τελειώνει η θάλασσα είναι αναμφισβήτητη!!! Ο καθεδρικός του Αγ Ιωάννη με έργα του διάσημου, ταλαντούχου ιταλού Caravaggio, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και οι βόλτες στα περικυκλωμένα από θάλασσα στενάκια της Βαλλέτας θα γεμίσουν το πρωινό μας. Στην συνέχεια προτείνουμε βόλτα στην απόλυτα μεσαιωνική, σιωπηλή πόλη. Μία άλλη εισβολή στις αισθήσεις μας! Δέος και στην συνέχεια… την απόλυτη εσωτερική γαλήνη προκαλεί η παλιά πρωτεύουσα Μεδίνα. Περπατώντας κανείς στα σοκάκια της, συνεπαρμένος από την γαλήνια και ατομοσφαιρική γοητεία της, μπορεί να ακούσει ακόμη και τους χτύπους της καρδιάς του… Το αισιότερο τέλος μέσα σ’ αυτό το απόλυτα θεατρικό σκηνικό, ένα δείπνο γκουρμέ με συνοδεία μαλτέζικου κρασιού εντός των τοιχών!

5η ημέρα: Μάλτα – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος, συνάντηση στο ξενοδοχείο για την μεταφορά στο αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής.


Hotels:
ROME ROMANICO PALACE & MALTA GOLDEN TULIP VIVALDI


Arrivederci!!!


Δεν περιλαμβάνονται
: Φόροι αεροδρομίων 165€, Τοπικός δημοτικός φόρος 4-6€ το άτομο ανά διανυκτέρευση στην Ρώμη, παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr