VIP Milano με διαμονή 5*****
06/12/2017
Εξωπραγματική Ματέρα – Άλμπερομπελο
31/01/2018

Στην καρδιά της Μεσογείου 

Τέχνη, κουλτούρα και μεσογειακή γοητεία.
4 ημέρες

Δώστε μας την ημερομηνία που σας ενδιαφέρει και θα έχετε άμσεσα την καλύτερη μας προσφορά

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μάλτα με απευθείας πτήση.
* Μεταφορά αεροδρόμιο – ξενοδοχείο με οδηγό μας.
* Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* στην καρδιά της ατμοσφαιρικής Valletta.

* Πρωινό σε μπουφέ.
* Μεταφορά ξενοδοχείο – αεροδρόμιο με οδηγό μας.
* Φαντασμαγορικό, Οπτικοακουστικό σόου Malta Experience
* Εισιτήρια στο θεματικό Πάρκο “Popeye’s Village”

* Αεροπορικά εισιτήρια Μάλτα – Αθήνα με απευθείας πτήση.
* Tα πιό “φρέσκα” Tips τα οποία ανανεώνονται συνεχώς (δραστηριότητες, αγορές, διασκέδαση, εστιατόρια)

* Τηλέφωνο επικοινωνίας σε 24ωρη βάση.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
* ΦΠΑ.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Μάλτα
Πτήση για την καρδιά της Μεσογείου! Άφιξη στο ειδυλιακό νησί της Μάλτας, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Οι πιό γραφικοί κολπίσκοι και ο παλμός της νυχτερινής ζωής του νησιού, έξω από το ξενοδοχείο μας! Σε απόσταση αναπνοής και το Casino Venezia.

2η ημέρα: Bαλλέτα – Μεδίνα
Στο νοτιότερο άκρο της πόλης των ιπποτών, στο πιό εντυπωσιακό φρούριο της Μεσογείου, θα απολαύσουμε το οπτικοακουστικό σόου “Malta Experience” στα ελληνικά όπου σε 50′ θα ζήσουμε την πλούσια και πολυτάραχη ιστορία 7000 ετών της Μάλτας. Από τους κήπους Μπαράκα θα θαυμάσουμε μία θέα που αναμφίβολα “κόβει την ανάσα”. Το Μεγάλο λιμάνι και οι 3 πόλεις όπου η σύγχυση για το που αρχίζει η στεριά και τελειώνει η θάλασσα είναι αναμφισβήτητη!!! Ο καθεδρικός του Αγ Ιωάννη με έργα του διάσημου, ταλαντούχου ιταλού Caravaggio, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και οι βόλτες στα περικυκλωμένα από θάλασσα στενάκια της Βαλλέτας θα γεμίσουν το πρωινό μας. Στην συνέχεια προτείνουμε βόλτα στην απόλυτα μεσαιωνική, σιωπηλή πόλη. Μία άλλη εισβολή στις αισθήσεις μας! Δέος και στην συνέχεια… την απόλυτη εσωτερική γαλήνη προκαλεί η παλιά πρωτεύουσα Μεδίνα. Περπατώντας κανείς στα σοκάκια της, συνεπαρμένος από την γαλήνια και ατομοσφαιρική γοητεία της, μπορεί να ακούσει ακόμη και τους χτύπους της καρδιάς του… Το αισιότερο τέλος μέσα σ’ αυτό το απόλυτα θεατρικό σκηνικό, ένα δείπνο γκουρμέ με συνοδεία μαλτέζικου κρασιού εντός των τοιχών!

3η ημέρα: Μάλτα – Νότος – Χωριό του Ποπάυ!
Μία ολόκληρη ημέρα για να απολαύσετε αρχικά τον γραφικό και λιγότερο ανεπτυγμένο τουριστικά Νότο του νησιού. Επισκεφθείτε το ψαροχώρι Marsaxlokk για να χαζέψετε τις παραδοσιακές βαρκούλες Luzzu και να χαζέψετε την υπαίθρια αγορά. Προτείνουμε γεύμα στα παραθαλλάσια ταβερνάκια με φρέσκο ψάρι, θαλλασινά και ντόπιο κρασί και στην συνέχεια επίσκεψη στο Popeye Village, το γραφικό ψαροχώρι που δημιουργήθηκε το 1979 για τις ανάγκες της ταινίας «Ποπάυ». Paramount Pictures και Walt Disney Productions έστησαν τα σκηνικά για την ταινία του 1980 με πρωταγωνιστή τον Robin Williams. Είναι πλέον ανοιχτό για το κοινό ως υπαίθριο μουσείο και αποτελεί έναν χώρο ψυχαγωγίας αφού μπορεί κανείς να επισκεφτεί τα σπιτάκια και να πάρει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που οργανώνονται. Μπορείτε να συναντήσετε τους βασικούς χαρακτήρες του κόμικ, όπως τον Ποπάυ και την Όλιβ. Ο «γλυκός παράδεισος» όπως λέει και το όνομά του είναι ένας μικρός παράδεισος όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που τους κάνει να γυρνούν χρόνια πίσω.

4 η ημέρα: Μάλτα – Αθήνα
Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα συνάντησης στο ξενοδοχείο με τον οδηγό σας και την μετάβαση σας στο αεροδρόμιο.

Arrivederci!!!

 

ΤΕΛΙΚΗ  τιμή κατ’ άτομο για το παραπάνω πακέτο:
σε δίκλινο 485€

 

Δυνατότητα διαμονής σε 5* de lux ξενοδοχεία στην Βαλλέτα, την Μεδίνα ή το Σαιντ Τζούλιανς

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 145, παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις.

 

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr