Special Μιλάνο – Shopping – Κόμο
14/11/2017
Με γκρουπ Οδικό Πανόραμα Ιταλίας
02/12/2019

Από 495€ 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 
* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μιλάνο με απευθείας πτήση. 
* Διαμονή σε 4* ΚΕΝΤΡΙΚΟ ξενοδοχείo της επιλογής σας. 
* Πρωινό μπουφέ (3).
* 1 ημερήσια Εκδρομή στις Ιταλικές και Ελβετικές Άλπεις με το Bernina Train!
Ημερήσια επίσκεψη στο Outlet SERRAVALLE/ McARTHURGLEN για φανταστικές ευκαιρίες αγορών!
Αεροπορικά εισιτήρια Μιλάνο – Αθήνα με απευθείας πτήση.
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24 ωρη βάση.
* Πληροφοριακό υλικό.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
* Ταξιδιωτική Ασφάλιση.
* Φ.Π.Α.


Αναλυτικό Πρόγραμμα 3 ήμερου:

Μέρα 1η:   Αθήνα – Μιλάνο… shopping day!!!
Πτήση για τη πρωτεύουσα της επαρχίας της Λομβαρδίας και το σπουδαιότερο εμπορικό κέντρο της Ιταλίας, το Μιλάνο. Άφιξη, μετάβαση εξ’ ιδίων στο ξενοδοχείο σας και τακτοποίηση.
Έτοιμοι για εξόρμηση στο εκπτωτικό χωριό SERRAVALLE/ McARTHURGLEN για φανταστικές ευκαιρίες αγορών!
Για μια καλύτερη γνωριμία με την πόλη, μπορείτε να κατευθυνθείτε σε παλάτια και εκκλησίες με θαυμάσια έργα τέχνης, με σημαντικότερα τον καθεδρικό ναό Ντουόμο και το φημισμένο Μέγαρο Όπερας την La Scala. Ακόμη μην ξεχάσετε να επισκευτείτε το εμπορικό κέντρο της πόλης Galleria Vittorio Emanuele II με τη γυάλινη οροφή, για μια πρώτη ματιά στις βιτρίνες των καταστημάτων & εν συνεχεία  κινηθείτε βορειοανατολικά, προς τη Via Montenapoleone και τους γύρω δρόμους, εκεί όπου βρίσκονται τα ακριβά καταστήματα των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Υπάρχουν όμως και δρόμοι για μικρότερο βαλάντιο, όπως η Via Torino, όπου θα βρείτε γνωστές αλυσίδες καταστημάτων ρούχων και αξεσουάρ ή η Largo Carrobbio, με μικρές μπουτίκ για πιο εναλλακτικό ντύσιμο.

Μέρα 2η: Εκδρομή στις Άλπεις 
Η πιο εκπληκτική αλπική απόλαυση! Mία ατελείωτη βόλτα με το Bernina Express Red Train κατά μήκος μιας από τις πιο εντυπωσιακές σιδηροδρομικές διαδρομές στον κόσμο.
Το ταξίδι σας ξεκινάει μέσα από τις παλάμες του Τίρανο της βόρειας Ιταλίας και σας μεταφέρει μέσω του περάσματος Bernina (2253 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας) στην κοιλάδα Engadin πριν φτάσετε στο μοναδικό θέρετρο, την «κορυφή του κόσμου», το St. Moritz. Θα περάσετε άγρια ​​φαράγγια και παγωμένους παγετώνες, θα διασχίσετε γέφυρες, θα πετάξετε μέσα από σήραγγες βρόχων και στο τέλος θα ανταμειφθείτε στο καλύτερο σπίτι σοκολάτας της Ελβετίας.

Μέρα 3η: Ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε το κέντρο του Μιλάνο και για το βράδυ επιλέξτε να δειπνήσετε σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, ανακαλύπτοντας τη αληθινή νοστιμιά από φρέσκα ζυμαρικά, θαλασσινά, ποικιλία τυριών, αλλαντικών & τρούφας με συνοδεία από ακριβοθώρητα προϊόντα όπως φουαγκρά, dressings & σάλτσες, μαρμελάδες κα.

Μέρα 4η: Μιλάνο – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα της μετάβασης σας στο αεροδρόμιο (εξ’ ιδίων) για τη πτήση της επιστροφής σας στην Ελλάδα.

 

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 165€, Τοπικός δημοτικός φόρος 4€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 211 2679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr