ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2019
November 15, 2017
ROMA R O M A N Z O!!! TO ΠΙΟ DOLCE ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ
December 20, 2017

ROMANZO VENEZIANΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ

Mε ελληνόφωνη ξενάγηση.

 

5 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΩΝ!

07, 14, 20 Δεκεμβρίου
15, 22 Φεβρουαρίου

 


Στην μυστικιστική ατμόσφαιρα της Βενετίας!

Η άκρως ρομαντική ατμόσφαιρα, η κομψότητα, η αύρα, η αίσθηση μιάς περιπλάνησης στα δαιδαλώδη κανάλια, σοκκάκια και γεφύρια, οι μουσικές, οι γαστρονομικές απολαύσεις, τα μουσεία με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς, η χαρούμενη διάθεση των ανθρώπων, συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για ένα ρομαντικό ταξίδι.

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ


Περιλαμβάνονται

* Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Βενετία – Αθήνα.
* Διαμονή 3 βράδια σε επιλεγμένο, κεντρικό ξενοδοχείo 4* στα κανάλια.
* Πρωινό σε μπουφέ (3).
* Μεταφορά αεροδρόμιο – ξενοδοχείο – αεροδρόμιο.
* Ξενάγηση με ελληνόφωνη ξεναγό

* Τοπικός ελληνόφωνος αντιπρόσωπος του γραφείου μας
* Πρόσφατα ενημερωμένο, πληροφοριακό  υλικό.
* Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24ωρη βάση.
*Τοπικός αντιπρόσωπος.
* ΦΠΑ. 


Αναλυτικό Πρόγραμμα:

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των καναλιών. Άφιξη μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση και ελληνόφωνη ξενάγηση όπου θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Θα  επισκεφθούμε την Πιάτσα Σαν Μάρκο, το ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης, όπως το χαρακτήρισε ο Ναπολέοντας. Θα δούμε τον επιβλητικό Ναό, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου – σταυροειδής με πέντε θόλους- που υπήρξε εδώ και περίπου χίλια χρόνια ο τάφος του Αγίου, το ιδιωτικό παρεκκλήσι των δόγηδων, το πνευματικό στήριγμα και το μεγαλύτερο σύμβολο της ισχύος, της εξουσίας και της συνέχειας της ενετικής πολιτείας. Θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι ( μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών.

2η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ 
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα, περιπλάνηση στα δαιδαλώδη σοκάκια, νησάκια και γέφυρες που απαρτίζουν την Βενετία και αγορές μουράνο, θεατρικών μασκών, κεραμικών και κοσμημάτων στα μαγαζιά του Rialto. Kαφές και ξεκούραση στα αριστοκρατικά καφέ της πλατείας “του πιο όμορφου σαλονιού του κόσμου”, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Σ

 ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό χρόνος ελεύθερος για ατομικές βολτες και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας για την  πτήση της επιστροφής.

 

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων 145€, δημοτικός φόρος 4€ το άτομο ανά διανυκτέρευση, παραδοτέα αποσκευή στις πτήσεις. 

Eπιπλέον υπηρεσίες     
* Low cost & de lux  ιδιωτικές μεταφορές.
* Ξεναγήσεις κλασικές & θεματικές: Θρύλοι, Φαντάσματα & Σκιές της Βενετίας.
* Σερενάτα – γόνδολα με δείπνο.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο 2103247747 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr