BEST SELLER – Βενετία – Φλωρεντία – Τοσκάνη
30/03/2019
Ταξίδια στα Μέτρα σας
14/11/2017

ΒΕΝΕΤΙΑ & ΡΩΜΗ από 785               Πραγματοποιείται με minimum 2 άτομα!

Σε 4* επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό με μεταφορές και ελληνόφωνη ξενάγηση!!!

Διάρκεια 5 ημέρες  (δυνατότητα προσθήκης διανυκτερεύσεων)

Αναχωρήσεις: Καθημερινά
 

Περιλαμβάνονται:
* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Αθήνα – Βενετία.
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο.
* Διαμονή σε κεντρικό 
ξενοδοχείο 4* της επιλογής σας.
* Πρωινό σε μπουφέ (2).
* Ελληνόφωνη, ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της Βενετίας
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Βενετία – Ρώμη (διάρκεια διαδρομής 03:35′)

* Μεταφορά με οδηγό μας σταθμός τρένων – αεροδρόμιο στην Ρώμη
* Διαμονή 2 νύκτες σε ξενοδοχείο κεντρικό 4* στην περιοχή της Via Veneto στην Ρώμη.
* Πρωινό σε μπουφέ (2). 

* Ελληνόφωνη, ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα του κέντρου της Ρώμης
* Μεταφορά με οδηγό μας ξενοδοχείο – αεροδρόμιο στην Ρώμη
* Αεροπορικά εισιτήρια Ρώμη – Αθήνα.

* Ασφάλιση αστικής ευθύνης
* Ταξιδιωτική ασφάλιση/ Covid

* Τηλέφωνο επικοινωνίας σε 24ωρη βάση.
* Τα πιο «φρέσκα» TIPS του προορισμού, ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα! (αξιοθέατα, θεάματα, αγορές, παζάρια, τραττορίες, διασκέδαση).
* Ταξιδιωτική ασφάλεια.
* ΦΠΑ.

 

Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ
Πτήση, συνάντηση με τον οδηγό μας στο αεροδρόμιο και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Συνάντηση με την ελληνόφωνη ξεναγό και ξενάγηση όπου θα ξεκινήσουμε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι (μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών.

2η ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ
Μετά το πρωινό ημέρα ελεύθερη για μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα, περιπλάνηση στα δαιδαλώδη σοκάκια, νησάκια και γέφυρες που απαρτίζουν την Βενετία και αγορές μουράνο, θεατρικών μασκών, κεραμικών και κοσμημάτων στα μαγαζιά του Rialto. Kαφές και ξεκούραση στα αριστοκρατικά καφέ της πλατείας “του πιο όμορφου σαλονιού του κόσμου”, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Στην συνέχεια προτείνουμε να επισκεφτείτε τα γειτονικά νησάκια Burano και Lido. Διανυκτέρευση.

 ημέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΡΩΜΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα μετάβασης στον σταθμό τρένων της Βενετίας όπου μετά από ένα πανέμορφο ταξίδι με τρένο Express πάνω στα Απέννινα, θα συναντηθείτε με τον οδηγό μας στον σταθμό της Ρώμης και θα μεταβείτε στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια με συνοδεία βέρων Ρωμαίων οδηγών και τα αυτοκίνητα μας, τελευταία μοντέλα της Mercedes για την καλύτερη ασφάλεια και άνεση σας, Μύηση στην Σαγήνη και τα πιο μαγευτικά μυστικά της Ρώμης!!! Μέρος της διαδρομής που θα ακολουθήσετε, η θέα της φαντασμαγορικής «Αιώνιας Πόλης» πάνω σε έναν από τους λόφους της που θα τυπωθεί για πάντα στο μυαλό σας! Το φινάλε  θα είναι σε γειτονιά με τραττορίες όπου μπορείτε να απολαύσετε το aperitivo σας και να δειπνήσετε.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Μετά το πρωινό, δυνατότητα ελληνόφωνης ξενάγησης στην μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, την Βασιλική του Αγ. Πέτρου με την Pieta του Michelangelo, την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς και την επίσημη είσοδο του Βατικανού. Συνεχίζουμε με τα διάσημα σε όλον τον κόσμο μουσεία του Βατικανού. Προαιρετικό, κόστος 75€. Στην συνέχεια σας προτείνουμε βόλτες στην μπαρόκ Πιάτσα Navona με τα εντυπωσιακά σιντριβάνια και τις υπαίθριες αγορές, στο επίτευγμα αρχαίας ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής «Πάνθεον», διαδρομές που σίγουρα θα γεμίσουν «ατμοσφαιρικά» την μέρα μας.

5η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα συνάντησης με τον οδηγό και την μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

Arrivederci!!!


Hotels
 4* top central: VENICE PLAZA  &  ROME ROMANICO PALACE  ή παρεμφερή (αναλόγως ημερομηνιών)

*** Δυνατότητα πραγματοποίησης του παραπάνω πακέτου με διαμονή στο 4*HOTEL CHC BW PREMIER COLLECTION στα βενετσιάνικα κανάλια, με συνολική επιβάρυνση 95€ κατ’ άτομο.

Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, διόδια 245€. Τοπικός δημοτικός φόρος 4€ κατ’ άτομο ανά διανυκτέρευση, παραδοτέες στις πτήσεις (περίπου 55€).

Δυνατότητα Επιπλέον υπηρεσιών:
Επιπλέον διανυκτερεύσεις.
Ξεναγήσεις με ελληνόφωνες επαγγελματίες ξεναγούς.
Έκδοση εισιτηρίων Μουσείων.

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr