BEST SELLER – Τοσκάνη – Φλωρεντία – Ρώμη
31/07/2019
BEST SELLER Ρώμη με Βενετία
31/07/2019

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΤΟΣΚΑΝΗ, από 845    Πραγματοποιείται με minimum 2 άτομα! 
2 Κορυφαίοι προορισμοί μαζί. Και Τοσκάνη!

Σε 4* κεντρικά ξενοδοχεία με μεταφορές και εκδρομή στα Κάστρα της Τοσκάνης με γεύμα!!!

Διάρκεια 5 ημέρες  (δυνατότητα προσθήκης διανυκτερεύσεων)

 

*** Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι όπως Πάσχα, Πρωτομαγιά κ.α όπου εκεί προτείνουμε μόνο Ταξίδια με γκρουπ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Αθήνα – Βενετία.
* Μεταφορά με οδηγό μας αεροδρόμιο – ξενοδοχείο.
* Διαμονή 1 βράδυ στην Βενετία σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*.
* Πρωινό σε μπουφέ στην Βενετία (1)
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Βενετία – Φλωρεντία (διάρκεια διαδρομής 01:50′)
* Διαμονή 2 βράδια στην Φλωρεντία σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*  .
* Πρωινό σε μπουφέ στην Φλωρεντία (2)
* Ξενάγηση Φλωρεντίας με επαγγελματία, ελληνόφωνο ξεναγό.
* Εκδρομή με πούλμαν και αγγλόφωνο συνοδό στην Τοσκάνη: Πίζα, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο.

* Γεύμα στην Τοσκάνη
* Έκδοση εισιτηρίων τρένων express Φλωρεντία – Μπολόνια (διάρκεια διαδρομής 00:39′)
* Αεροπορικά εισιτήρια Μπολόνια – Αθήνα.
* Ασφάλιση αστικής ευθύνης
* Πρόσφατα ενημερωμένο πληροφοριακό υλικό (αξιοθέατα, θεάματα, αγορές, παζάρια, τραττορίες, διασκέδαση)
* Τηλέφωνο επικοινωνίας με το γραφείο μας σε 24ωρη βάση
* ΦΠΑ


*** Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, διόδια 245€, Tοπικός δημοτικός φόρος (περίπου 4 – 7.5 €) την ημέρα ο οποίος καταβάλλεται αποκλειστικά στα ξενοδοχεία διαμονής, Παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις (περίπου 65€).


Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα: Αθήνα – Βενετία
Πτήση, συνάντηση με τον οδηγό μας στο αεροδρόμιο και μετάβαση στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση και ημέρα ελεύθερη για να χαρείτε την «Γαληνότατη».

Μπορείτε να ξεκινήσετε από την καρδιά του ιστορικού κέντρου, το νησάκι του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 που απαρτίζουν την Βενετία και συνδέονται με 400 γέφυρες. Εδώ θα δείτε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’, την ‘Ναπολεόντιο πτέρυγα’, τον φημισμένο για τους Μόρι (μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες) πύργο του ρολογιού, το έξοχο βυζαντινό αρχιτεκτόνημα την βασιλική του Αγίου Μάρκου και δίπλα το περίφημο Παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών. Συνεχίστε με μια ονειρεμένη βόλτα με γόνδολα, περιπλάνηση στα δαιδαλώδη σοκάκια, νησάκια και γέφυρες που απαρτίζουν την Βενετία και αγορές μουράνο, θεατρικών μασκών, κεραμικών και κοσμημάτων στα μαγαζιά του Rialto. Kαφές και ξεκούραση στα αριστοκρατικά καφέ της πλατείας “του πιο όμορφου σαλονιού του κόσμου”, την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βενετία – Φλωρεντία
Μετά το πρωινό, μετάβαση με το τρένο στην Φλωρεντία. Μετά από μία μαγευτική διαδρομή άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και εξόρμηση με τον ξεναγό μας στην πόλη – λίκνο της Αναγέννησης με τα ζωντανά ακόμα χνάρια της που εκτίθονται ελεύθερα στους δρόμους και τις πλατείες – ανοικτά μουσεία. Θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε μερικά από τα διασημότερα αξιοθέατα του κόσμου. Η Bασιλική της Santa Maria del Fiore με την Cupola του Brunelleschi, αρχιτεκτονικό θαύμα της εποχής του. Το Campanile που όποιος αντέξει ν’ ανέβει τα 415 σκαλιά θα αποζημιωθεί από την θέα, το οκταγωνικό Βαπτιστήριο με τις περίτεχνα σκαλισμένες πόρτες του Παραδείσου, το Palazzo Vecchio. Θα δείτε το Ponte Vecchio, την απείρου κάλλους διακοσμημένη με κοσμηματοπωλεία γέφυρα, την μοναδική που οι Γερμανοί κατά την αναχώρηση τους τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν ανατίναξαν.  Τα εκλεκτής ποιότητας και γραμμής δερμάτινα είδη της πόλης είναι στην διάθεση σας στις μπουτίκ αλλά και στο παζάρι του San Lorenzo. Για το κλείσιμο της μέρας προτείνουμε μία πλούσια γεύση τοσκανικής γαστρονομίας στο περιβάλλον κάποιας τρατορίας με bistecca al la fiorentina, την πρώτη κυρία του κρέατος στην περιοχή, σπάνια αλλαντικά και κόκκινο κρασί chianti από τους γειτονικούς αμπελώνες.

3η ημέρα: Φλωρεντία – Ολοήμερη εκδρομή στην Τοσκάνη, Σιένα – Σαν Τζιμινιάνο – Κιάντι 
Μία μέρα αφιερωμένη στην εξερεύνηση των λόφων του Κιάντι, τον αρχαίο δρόμο που συνδέει την Φλωρεντία με την Σιένα. Οι φιδωτοί δρόμοι διαγράφουν όλο και ομορφότερες καμπύλες στον ορίζοντα. Μεθυστικά αρώματα, τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, καταπράσινες κοιλάδες, απόκρυφα αρχοντικά χωριά, θέρετρα με φινέτσα μιάς άλλης εποχής, πύργοι, φρούρια, ελιές και αμπελώνες που τα κρασιά τους σαρώνουν τα διεθνή βραβεία ποιότητας. Στα ατμοσφαιρικά και αμυδρά φωτισμένα δρομάκια θα χαθούμε στην μεσαιωνική ατμόσφαιρα και τις πιό αγνές γεύσεις που έχει να προσφέρει η ιταλική γη. Εντυπωσιασμένοι, θα απογειωθούμε στην μαγική ατμόσφαιρα ενός παραμυθιού στο θέαμα των 14 πύργων του μεσαιωνικού San Gimignano. Στην ανέγγιχτη από τον χρόνο και τον άνθρωπο, απόλυτα μεσαιωνική Σιένα θα περιπλανηθούμε μέσα από έναν λαβύρινθο στενών πεζόδρομων και θα καταλήξουμε στο Ντουόμο και το σαλόνι της πόλης, το Κάμπο την πλατεία των 9 όπου διεξάγεται το περίφημο Πάλιο. Γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στην Φλωρεντία.

4 ημέρα: Φλωρεντία – Μπολόνια – Αθήνα
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα μετάβασης στον σταθμό τρένων της Φλωρεντίας όπου μετά από 40′ θα φτάσετε στην Μπολόνια για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Ξενοδοχεία:  4* top central: VENICE BEST WESTERN PREMIER CONTINENTAL FLORENCE MH FLORENCE SPA 
ή παρεμφερή (αναλόγως ημερομηνιών)

 

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας στον οικονομικό ναύλο στα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία και εξαιρούνται οι περίοδοι εορτών, αργιών και εκθέσεων.


Arrivederci
!!!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr