Ρώμη με γκρουπ, Απρ – Ιούνιο
20/02/2024
BEST SELLER – Βενετία – Φλωρεντία – Τοσκάνη
30/03/2019

ΚΑΣΤΡΑ & ΧΩΡΙΑ ΤΟΣΚΑΝΗΣ – ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ & ΡΩΜΗ
Πραγματοποιείται με minimum 2 άτομα! 

Διάρκεια 5 ημέρες (δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων)
845€   Σε κεντρικά ξενοδοχεία 4* με εκδρομή στην Τοσκάνη – γεύμα και ελληνόφωνο Tour στην Ρώμη!!!

 

*** Εξαιρούνται οι εορταστικές περίοδοι όπως Πάσχα, Πρωτομαγιά κ.α όπου εκεί προτείνουμε μόνο Ταξίδια με γκρουπ

 

Φλωρεντία  –  Πίζα – Σιένα –  Σαν Τζιμινιάνο – Ρώμη  
Μοναδική εμπειρία στα αριστουργήματα της Τέχνης και τους αρχαίους δρόμους της Τοσκάνης. Τοπία ανυπέρβλητης ομορφιάς, καταπράσινες κοιλάδες, αμπελώνες, απόκρυφα αρχοντικά χωριά, θέρετρα με φινέτσα μιας άλλης εποχής, πύργοι, gourmet κουζίνα & υψηλού κύρους κρασιά που σαρώνουν τα διεθνή βραβεία ποιότητας. Περιήγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της Ρώμης.

Περιλαμβάνονται:

* Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση Αθήνα – Μπολόνια.
* Εισιτήρια τρένου 
Express Μπολόνια – Φλωρεντία (διάρκεια διαδρομής 00:34’).
* Διαμονή 2 νύκτες σε 
ξενοδοχείο κεντρικό 4* στην Φλωρεντία.
* Πρωινό σε μπουφέ (2).
* Εκδρομή με πούλμαν και αγγλόφωνο συνοδό στην Τοσκάνη: Πίζα, Σιένα, Σαν Τζιμινιάνο.
* Γεύμα στην Τοσκάνη

* Εισιτήρια τρένου 
Express Φλωρεντία – Ρώμη (διάρκεια διαδρομής 01:30′).

* Διαμονή 2 νύκτες σε ξενοδοχείο κεντρικό 4* στην περιοχή της Via Veneto στην Ρώμη.
* Πρωινό σε μπουφέ (2). 

* Ελληνόφωνη, ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα του κέντρου.
* Μεταφορά με οδηγό μας ξενοδοχείο – αεροδρόμιο στην Ρώμη
* Αεροπορικά εισιτήρια Ρώμη – Αθήνα.

* Ασφάλιση αστικής ευθύνης
* Τηλέφωνο επικοινωνίας σε 24ωρη βάση.
* Τα πιο «φρέσκα» TIPS του προορισμού, ενημερωτικό πληροφοριακό υλικό το οποίο ανανεώνεται κάθε μήνα! (αξιοθέατα, θεάματα, αγορές, παζάρια, τραττορίες, διασκέδαση).
* Ταξιδιωτική ασφάλεια.
* ΦΠΑ.

 

Hotels 4* top central: FLORENCE CLUB  &  ROME ROMANICO PALACE  ή παρεμφερή (αναλόγως ημερομηνιών)

 

*** Δεν περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, check points, parking, διόδια 245€, Tοπικός δημοτικός φόρος (περίπου 4 – 7.5 €) την ημέρα ο οποίος καταβάλλεται αποκλειστικά στα ξενοδοχεία διαμονής, Παραδοτέες αποσκευές στις πτήσεις (περίπου 65€).


Δυνατότητα Επιπλέον υπηρεσιών:

Επιπλέον διανυκτερεύσεις.
Ξεναγήσεις με ελληνόφωνες επαγγελματίες ξεναγούς
Έκδοση εισιτηρίων Μουσείων Galleria Uffizi/ Βατικανό.


Αναλυτικό Πρόγραμμα

1η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ
Πτήση για Μπολόνια, μετάβαση εξ’ ιδίων στον σταθμό τρένων και μετά από μία πανέμορφη διαδρομή διάρκειας 00:34′ θα βρεθείτε στην καρδιά της Φλωρεντίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και εξόρμηση στην πόλη της Αναγέννησης όπου θα δείτε τον Καθεδρικό ναό της Παναγίας των Λουλουδιών, το Βαπτιστήριο, την πλατεία Ντέλ λα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκκιο – σημερινό δημαρχείο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε στην ομώνυμη πλατεία, γοτθικής αρχιτεκτονικής που δίκαια βρίσκεται υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και την παλαιότερη γέφυρα του ‘Αρνο, το Πόντε Βέκκιο.

 ημέρα:  ΣΑΝ ΤΖΙΜΙΝΙΑΝΟ – ΣΙΕΝΑ – ΚΙΑΝΤΙ – ΓΕΥΜΑ
Σήμερα θα ανακαλύψτε την ομορφιά της Τοσκάνης και θα επισκεφθείτε μεσαιωνικές πόλεις και κωμοπόλεις της σε μια οργανωμένη εκδρομή από τη Φλωρεντία. Θα διερευνήσετε Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και θα περάσετε μια μαγική ημέρα. Μετά τις πανοραμικές διαδρομές της περιοχής Chianti, θα φτάσετε στη Σιένα όπου θα ξεναγηθείτε στα σημαντικά μνημεία, palazzos και πλατείες της. Θα επισκεφθείτε την Piazza del Campo (όπου πραγματοποιείται η ιπποδρομία Palio di Siena), και την Piazza del Duomo με τον καθεδρικό ναό. Γεύμα σε ταβέρνα ή εστιατόριο, όπου θα απολαύσετε μια εμπειρία γευσιγνωσίας της φήμης τοπικά κρασιά και στην συνέχεια τα θαύματα συνεχίζονται με μια επίσκεψη στο Σαν Τζιμινιάνο, την υπέροχη μεσαιωνική πόλη που ανακηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Μετά από κάποιο ελεύθερο χρόνο, θα επιστρέψετε το απόγευμα στην Φλωρεντία.

 ημέρα: ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα μετάβασης στον σταθμό τρένων της Φλωρεντίας όπου μετά από ένα πανέμορφο ταξίδι με τρένο Express πάνω στα Απέννινα, θα μεταβείτε στο ξενοδοχείο. Στην συνέχεια με τον τοπικό, ελληνόφωνο ξεναγό μας, Μύηση στην Σαγήνη και τα πιο μαγευτικά μυστικά της Ρώμης!!! Το φινάλε  θα είναι σε γειτονιά με τραττορίες όπου μπορείτε να απολαύσετε το aperitivo σας και να δειπνήσετε.

4η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
Μετά το πρωινό, δυνατότητα ελληνόφωνης ξενάγησης στην μεγαλύτερη εκκλησία του κόσμου, την Βασιλική του Αγ. Πέτρου με την Pieta του Michelangelo, την πλατεία που σχεδίασε ο Μπερνίνι, το μπαλκόνι που ο Πάπας ευλογεί τους πιστούς και την επίσημη είσοδο του Βατικανού. Συνεχίζουμε με τα διάσημα σε όλον τον κόσμο μουσεία του Βατικανού. Στην συνέχεια σας προτείνουμε βόλτες στην μπαρόκ Πιάτσα Navona με τα εντυπωσιακά σιντριβάνια και τις υπαίθριες αγορές, στο επίτευγμα αρχαίας ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής «Πάνθεον», διαδρομές που σίγουρα θα γεμίσουν «ατμοσφαιρικά» την μέρα μας.

5η ημέρα: ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό, χρόνος ελεύθερος έως την ώρα συνάντησης με τον οδηγό και την μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.


Σημείωση: Η προσφορά ισχύει κατόπιν διαθεσιμότητας στον οικονομικό ναύλο στα αεροπορικά εισιτήρια και τα ξενοδοχεία και εξαιρούνται οι περίοδοι εορτών, αργιών και εκθέσεων.



Arrivederci
!!!

 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ τώρα στο +30 2112679436 για να κλείσετε την θέση σας ή στείλτε mail στο info@interitalia.gr